PÄIHTEET
Alkoholin, nikotiinituotteiden ja muiden päihteiden käyttö tapahtumassa on kielletty. Humaltunutta henkilöä ei päästetä tapahtumaan. Jos tapahtumasta löydetään humaltunut henkilö tai alkoholituotteita on järjestäjillä oikeus poistaa kyseinen henkilö tapahtumasta. Alaikäisten päihteiden käytöstä ilmoitetaan vanhemmille.

Tupakointi (K18) tapahtuu erikseen määritellyllä alueella oppilaitoksen alueen ulkopuolella. Tupakkalaki kieltää tupakkituotteiden käyttämisen oppilaitoksen alueella 24/7, myös loma-aikoina. Myös sähkösavukkeet luetaan tupakkituotteeksi joten niiden käyttäminen on myös kiellettyä. Tupakantumpeille on alueella asianmukaiset tuhkakupit. Natsoja ei heitellä luontoon!

YLEISTÄ
Osallistujat ovat itse vastuussa itsestään ja omaisuudestaan. Osallisujat ovat velvollisia korvaamaan aiheuttamansa vahingot esimerkiksi ilkivaltatilanteissa. Kaikesta ilkivallasta ilmoitetaan poliisille.

Tapahtuman suositusikäraja on 13-vuotta. Tätä nuorempien henkilöiden suositellaan osallistuvan tapahtumaan vanhempiensa kanssa.

Väkivaltaisen, häiritsevän tai pornografisen materiaalin katselu ja levittäminen tapahtumassa on kiellettyä. Jos sääntöä rikotaan, järjestäjillä on oikeus poistaa kyseinen henkilö tapahtumasta.

Suomen laki kieltää tekijänoikeuslaeilla suojatun materiaalin levittämisen. Myös kaikki verkon haavoittaminen on kiellettyä.

KIELLETYT ESINEET JA AINEET
Aseet ja teräaseet, kaiuttimet ja stereot, päihdyttävät aineet, kahvinkeittimet, jääkaapit, mikrot yms. kodinkoneet.

VERKON KÄYTTÖ
Kiellettyä on:

– Virusten ja muiden haittaohjelmien levittäminen.
– Verkkoliikenteen häirintä ja tarkkailu.
– Omien kytkimien ja hubien liittäminen verkkoon.
-Laittoman materiaalin levittäminen.
– Piratebay, kickass ja muut samantapaiset sivut on kielletty.
-Tapahtumaverkkoon kytkettyihin laitteisiin murtautuminen tai sen yrittäminen.

ILKIVALTA JA VARKAUDET
Järjestäjä ilmoittaa kaikki varkaudet ja ilkivallantekijät poliisille.