Yhteistyökumppanit

JAMI eli Järviseudun ammatti-instituutti toimii Etelä-Pohjanmaan Järviseudulla. Toimipisteemme Alajärvellä, Kauhavalla, Kurejoella, Lappajärvellä ja Töysässä kouluttavat viiteentoista (15) koulutusammattiin, Alajärvellä ja Kauhavalla toimivat myös oppisopimuspalvelut.

OUTLOADlanit järjestävät JAMIn datanomiopiskelijat.

JATKUVA HAKU AVOIMILLE PAIKOILLE! HAE NYT!

Tutustu verkkosivuille: www.jamin.fi
Tykkää meistä sosiaalisessa mediassa: Instagram & Facebook


JAPO toimii ohjelmistoasiantuntijana, järjestelmätoimittajana, TEKNISET-ketjun kodinkoneliikkeenä sekä internetoperaattorina. Yhtiön kotipaikka sijaitsee Alajärvellä ja asiakkaat ympäri Suomen. JAPO työllistää yhteensä 32 henkilöä.

Ojelmistoliiketoimintaan tutustut uusilla nettisivuilla www.japo-ohjelmistot.fi.

Tutustu verkkosivuille: www.japo.fi


 

Järvinet Oy on vuonna 2002 perustettu yhtiö, joka tuottaa ICT-ja taloushallinnon palveluita kunnille ja kuntayhtymille. Toiminta-ajatuksenamme on auttaa asiakasta tehostamaan ja parantamaan palveluitaan tuottamalla tietoteknisiä ja taloushallinnon palveluita lähellä asiakasta. Henkilökunnan jatkuvalla kouluttamisella ja toimintojen kehittämisellä turvaamme asiakkaille ammattitaitoisesti tuotetut palvelut.

Järvinet Oy:n omistajia ovat Alajärven ja Kauhavan kaupungit, Evijärven, Kuortaneen, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin kunnat sekä Järviseudun koulutuskuntayhtymä (Jami) ja Kuntayhtymä kaksineuvoinen.

Tutustu verkkosivuille: www.jarvinet.fi


logouusin

FinnKatsastus Oy on kotimainen katsastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava yritys.

Yritys on perustettu vuonna 2010. Aikaisemmin Teboil-huoltoasemana toimineiden tilojen remontointi- ja korjaustyöt tehtiin alkusyksyllä 2010.

Syksyllä 2015 valmistui 100 neliön laajennus katsastushalliin. Nyt hallissa toimii yksi nosturi enemmän ja kevyet perävaunut saadaan katsastettua sisätiloissa talvipakkasillakin. Jatkossa palvelu sujuu entistä joustavammin ja nopeammin.

Suurin osa asiakkaistamme tulee aikaa varaamatta, silloin kun heille parhaiten sopii, mutta voit myös varata ajan ja pääset jonottamatta palveltavaksi.

Asiointi meillä on helppoa ja vaivatonta. Ilmoittaudut vain toimistossa auton rekisteriotteen tai –tunnuksen sekä mahdollisten etukäteen tehtyjen mittaustodistusten kanssa. Katsastaja palauttaa asiapaperit katsastuksen päättyessä ja antaa tarkastukseen liittyvää informaatiota.

Tervetuloa asioimaan meille!

Tutustu verkkosivuille: www.finnkatsastus.fi


Kurejoentie 2, Alajärvi

Avoinna ma-la 08:00 – 21:00 & su 11:00 – 19:00


Järvikatu 1, Alajärvi

Ammattitaitoista kuljetuspalvelua kotimaan- ja ulkomaan-liikenteessä.


OP Alajärvi on Etelä-Pohjanmaan talousalueella toimiva täyden palvelun pankki. Toimipisteemme sijaitsevat Alajärvellä ja Soinissa. Tavoitat meidän arkisin puhelimella 8.00 – 22.00 välisenä aikana numerosta 010 257 7012 ja verkosta 24/7 osoitteista uusi.op.fi sekä facebook.com/opalajarvi.

 

Lataa OP-Mobiiili ja Pivo älylaitteeseen sovelluskaupasta!


HOISKO yhdistää ikiaikaisen materiaalin ja vuosisatojen tietotaidon tulevaisuuden teknologiaan tuoden uuden, terveen tavan asua kaikkien ulottuville.

HOISKOn ristiinlaminoitu massiivipuu eli CLT (cross-laminated timber) sopii erinomaisesti esim. omakotitalo-, kerrostalo- ja julkisrakentamiseen. Siitä rakennetut talot ovat terveitä ja kestäviä, sukupolvelta toiselle.

Ristiinlaminoidut massiivipuuelementit soveltuvat pääsääntöisesti kaikkeen rakentamiseen, johon puuta voi käyttää. Käyttökohteita ovat mm. kantavat rakenteet, lattiat tai katot näkyvällä tai verhoillulla pinnalla esimerkiksi omakotitaloissa ja muussa yksityisessä rakentamisessa, kerrostaloissa ja julkisissa tiloissa kuten kouluissa, sairaaloissa ja liikuntahalleissa tai infrarakentamisessa, vaikkapa siltarakenteena. Lisärakentamisen kohteita ovat mm. rakennusten laajennukset ja lisäkerrokset.

Miksi HOISKO CLT?

kustannustehokkuus: suurelementti on nopea valmistaa ja koota, tuote on kuiva ja sen valmistus tuottaa vain vähäistä hukkaa
puun erinomaiset lämpöön liittyvät ja kosteutta tasaavat ominaisuudet: mahdollistaa jopa eristeettömän rakentamisen
rakenteellinen kantavuus ja stabiilius
yksilöinnin ja käyttömahdollisuuksien monipuolisuus
ekologisuus ja hiilidioksidivaikutukset
terveellisyys: todistetusti positiiviset terveys- ja elämänlaatuvaikutukset

Brändin taustalla vaikuttaa vuonna 2015 perustettu CLT Finland Oy, CLT-levyä valmistava ja jalostava rakennuselementtitehdas Alajärven Hoiskossa. Yrityksellä on Suomen nykyaikaisin ja tuotantokapasiteetiltaan suurin tuotantolinja. HOISKOn osakkaat edustavat Suomen parasta osaamista alalla, joten arvoketju varmistaa kustannustehokkaan ja laadukkaan CLT-lopputuotteen.

Tutustu www.hoisko.fi


Halpa-Halli Alajärvi


Järviseutu


Neste Alajärvi