Yhteistyökumppanit

JAMI eli Järviseudun ammatti-instituutti toimii Etelä-Pohjanmaan Järviseudulla. Toimipisteemme Alajärvellä, Kauhavalla, Kurejoella, Lappajärvellä ja Töysässä kouluttavat viiteentoista (15) koulutusammattiin, Alajärvellä ja Kauhavalla toimivat myös oppisopimuspalvelut.

OUTLOADlanit järjestävät JAMIn datanomiopiskelijat.

JATKUVA HAKU AVOIMILLE PAIKOILLE! HAE NYT!

Tutustu verkkosivuille: www.jamin.fi
Tykkää meistä sosiaalisessa mediassa: Instagram & Facebook


 


japo_logo

JAPO toimii ohjelmistoasiantuntijana, järjestelmätoimittajana, TEKNISET-ketjun kodinkoneliikkeenä sekä internetoperaattorina. Yhtiön kotipaikka sijaitsee Alajärvellä ja asiakkaat ympäri Suomen. JAPO työllistää yhteensä 32 henkilöä.

Ojelmistoliiketoimintaan tutustut uusilla nettisivuilla www.japo-ohjelmistot.fi.

Tutustu verkkosivuille: www.japo.fi


 

110000024985

Järvinet Oy on vuonna 2002 perustettu yhtiö, joka tuottaa ICT-ja taloushallinnon palveluita kunnille ja kuntayhtymille. Toiminta-ajatuksenamme on auttaa asiakasta tehostamaan ja parantamaan palveluitaan tuottamalla tietoteknisiä ja taloushallinnon palveluita lähellä asiakasta. Henkilökunnan jatkuvalla kouluttamisella ja toimintojen kehittämisellä turvaamme asiakkaille ammattitaitoisesti tuotetut palvelut.

Järvinet Oy:n omistajia ovat Alajärven ja Kauhavan kaupungit, Evijärven, Kuortaneen, Lappajärven, Soinin ja Vimpelin kunnat sekä Järviseudun koulutuskuntayhtymä (Jami) ja Kuntayhtymä kaksineuvoinen.

Tutustu verkkosivuille: www.jarvinet.fi


logouusin

FinnKatsastus Oy on kotimainen katsastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava yritys.

Yritys on perustettu vuonna 2010. Aikaisemmin Teboil-huoltoasemana toimineiden tilojen remontointi- ja korjaustyöt tehtiin alkusyksyllä 2010.

Syksyllä 2015 valmistui 100 neliön laajennus katsastushalliin. Nyt hallissa toimii yksi nosturi enemmän ja kevyet perävaunut saadaan katsastettua sisätiloissa talvipakkasillakin. Jatkossa palvelu sujuu entistä joustavammin ja nopeammin.

Suurin osa asiakkaistamme tulee aikaa varaamatta, silloin kun heille parhaiten sopii, mutta voit myös varata ajan ja pääset jonottamatta palveltavaksi.

Asiointi meillä on helppoa ja vaivatonta. Ilmoittaudut vain toimistossa auton rekisteriotteen tai –tunnuksen sekä mahdollisten etukäteen tehtyjen mittaustodistusten kanssa. Katsastaja palauttaa asiapaperit katsastuksen päättyessä ja antaa tarkastukseen liittyvää informaatiota.

Tervetuloa asioimaan meille!

Tutustu verkkosivuille: www.finnkatsastus.fi


albert_logo

Albert on Alajärven keskustassa palveleva kebab-pizzeria. Listallamme on paljon herkullisia pizzoja, reilun kokoisia kebab-annoksia sekä perinteisiä grilliherkkuja.

Olemme auki seuraavasti:

ma-to: 10:30 – 22:00
pe-la: 10:30 – 23:00
su: 10:30 – 22:00

Palvelemme osoitteessa Järvikatu 3 B. Tilauksia otamme vastaan myös numerossa 06 5576310.


Kurejoentie 2, Alajärvi

Avoinna ma-la 08:00 – 21:00 & su 11:00 – 19:00


Mäkeläntie 2, Alajärvi

Mäkelä Alu Oy on alumiiniprofiileihin keskittynyt perheyritys, jolla on yli 70-vuotinen historia metalliteollisuudessa. Kahdenkymmenen vuoden ajan Mäkelä Alu on keskittänyt toimintansa alumiiniprofiilien puristamiseen ja pintakäsittelyyn. Tuotantotiloja, logistiikkaa ja alumiiniosaamista kehitetään jatkuvasti. Tuotteista noin 90 % on asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä alumiiniprofiileja. Mäkelä Alu on sopiva yhteistyökumppani, kun tarvitaan
ketterää ja luotettavaa alumiiniosaajaa.


Järvikatu 1, Alajärvi

Ammattitaitoista kuljetuspalvelua kotimaan- ja ulkomaan-liikenteessä.


OP Alajärvi on Etelä-Pohjanmaan talousalueella toimiva täyden palvelun pankki. Toimipisteemme sijaitsevat Alajärvellä ja Soinissa. Tavoitat meidän arkisin puhelimella 8.00 – 22.00 välisenä aikana numerosta 010 257 7012 ja verkosta 24/7 osoitteista uusi.op.fi sekä facebook.com/opalajarvi.

 

Lataa OP-Mobiiili ja Pivo älylaitteeseen sovelluskaupasta!


Terapiapolku Oy on helmikuussa 2008 perustettu yritys, joka tuottaa laadukkaita toiminta- ja psykoterapiapalveluita lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille.

Yrityksen palvelutarjontaan kuuluvat myös neuropsykiatriset asiantuntijapalvelut; konsultointi, koulutus ja valmennus. Myös työnohjaus on osa yrityksen toimintaa.

 • Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolun toimitilat sijaitsevat Alajärven Kurejoella osoitteessa
  Siihtalantie 239, 62710 Kurejoki (entisen Kurejoen Osuuspankin konttorin tiloissa), Seinäjoella osoitteessa Kauppaneliö 13 (lh 4), 60120 Seinäjoki ja Kaustisella Pajalantiellä, Pajalan Perhekeskuksen takapuolella.
 • Yrityksen tilat ovat viihtyisät ja tilavat. Tiloissa sijaitsevat mm. jumppasali, aistihuone, opetuskeittiö, leikkihuone ja
  rauhalliset tilat pöytätason tehtäville. Lisäksi käytössä on erillinen kaksio vanhempien tapaamisia ja pienimuotoisia palavereita
  varten.
 • Toimintaterapiassa käytettävää välineistöä ja toimintamahdollisuuksia on monipuolisesti. Yritys on laajentanut
  toimintaansa myös Keski-Pohjanmaalle ja siellä on myös toimitilat.