MIKÄ ON OUTLOAD?

OUTLOAD on LAN – tapahtuma, jonka järjestävät Järviseudun ammatti-instituutin datanomi- ja merkonomiopiskelijat osana esport-opintojaan. 

OUTLOAD tarjoaa opiskelijoille loistavan käytännön oppimisprojektin markkinointiin, tapahtumajärjestämiseen, yhdistys- ja liiketoimintaan, myyntiin, asiakaspalveluun, sidosryhmätoimintaan alueen yrityksien kanssa ja tietysti tekniseen tukeen. OUTLOADeissa opiskelijat pääsevät soveltamaan teoriaopetuksessa opittuja käytäntöjä.

OUTLOAD14
OUTLOAD järjestettiin ensikerran syyslomalla 10.10 – 11.10.2014 Järviseudun ammatti-instituutin Alajärven toimipisteen juhlasalissa. Tapahtuma alkoi perjantaina kello 16.00 ja loppui lauantaina kello 18.00. Tapahtuman järjesti Jamin kolmannen vuoden datanomiopiskelijat päättötyöprojektinaan. OUTLOAD14 -tapahtumassa järjestettiin 250 euron turnaus Counter-Strike: Global Offensive -verkkopelistä. Lisäksi oteltiin Hearthstone -pelissä.

OUTLOAD14 -TIIMI
Mikko Kalijärvi, ohjaava opettaja
Niko Ilomäki, D3
Juho Saari, D3
Tino Siirilä, D3
Teemu Aalto, D3
Miika Laitila, D3
Matti Aho, D2
Väinö Salomäki, D2

OUTLOAD16
OUTLOAD sai jatkoa huhtikuussa 2016 kun ryhmä opiskelijoista järjestivät jälleen lanit kauppiksella. Ryhmä koostettiin ensimmäisen, toisen ja kolmannen vuosikurssin datanomeista. Ensimmäistä kertaa myös Jamin oppilaskunta ja sen hallitus oli mukana järjestelyissä mm järjestämällä laneille kanttiinin. OUTLOAD16 -tapahtumassa turnaustettiin jälleen CS:GO -pelissä. Turnauksen kokonaispalkintopotti kasvatettiin jo 650 euroon. Turnaus oli erittäin onnistunut sillä tavoitteena ollut 8 joukkueen osallistujatavoite saavutettiin. Joukkueita osallistui turnaukseen Alajärveltä, Vimpelistä, Lappajärveltä, Lapualta, Seinäjoelta ja Jyväskylästä. Turnauksen voitti Xifion Jyväskylästä.

OUTLOAD16 -TIIMI
Mikko Kalijärvi, ohjaava opettaja
Kari Kiikkala, oppilaskunnan ohjaava opettaja
Niko Tallbacka, D1
Aapo Paajaste, D1
Tuomas Syrjämäki, D1
Antti Murtokangas, D1
Toni Koppelomäki, D1
Lauri Mäntylä, D1
Topias Mariapori, D3
Tomi Vainionpää, D3

OUTLOAD17
OUTLOAD17 -tapahtuma järjestettiin pääsiäisenä 2017. Tapahtuma laajeni ensimmäistä kertaa ns “täyteen mittaan” eli kolmipäiväiseksi. Tapahtuma alkoi perjantaina 14.4 ja jatkui sunnuntaihin 16.4 saakka. Tapahtuman järjestäjätiimiin kuului ensimmäistä kertaa myös merkonomeja. Paikan päällä oli tavattavissa tubettajia ja oli järjestetty runsaasti oheisohjelmaa konepaikattomillekin. 500€ pääpotin CS:GO-turnauksesta voitti NurmonBaari. 

OUTLOAD17 -TIIMI
Mikko Kalijärvi, tapahtuman ohjaava opettaja
Kari Kiikkala, oppilaskunnan ohjaava opettaja
Topias Mariapori, datanomi alumni
Atte Kuhalampi, D1
Anton Finnilä, D1
Camilla Yli-Sissala, D1
Oskari Ojala, D1
Niko Puskala, D1
Mikko Murtokangas, D1
Antti Murtokangas, D2
Toni Koppelomäki, D2
Tuomas Syrjämäki, D2
Lauri Mäntylä, D2
Mikko Viitasaari, M1
Arttu Korkea-Aho, M2
Joni Rantakytö, M2
Elli Leppäharju, M3

OUTLOAD18
Vuoden 2018 OUTLOADit järjestettiin 30.3-1.4. Tänä vuonna järjestäjäporukka pidettiin pienenä ja tiiviinä. CS:GO-turnauksen pääpalkintona oli tänäkin vuonna 500€ ja sen tuli poimimaan matkaansa NurmonBaari. Oheisohjelmaan kuului NHL-turnaus, musavisa sekä paintkisa, joissa oli hyvät palkinnot. 

OUTLOAD18-TIIMI
Mikko Kalijärvi, tapahtuman ohjaava opettaja
Kari Kiikkala, oppilaskunnan ohjaava opettaja
Topias Mariapori, datanomi alumni
Laura Höykinpuro, M1yo
Emmi Peltomäki, M1
Mikko Viitasaari, M2
Arttu Korkea-Aho, M3
Atte Kuhalampi, D2
Anton Finnilä, D2
Camilla Yli-Sissala, D2
Niko Puskala, D2

OUTLOAD19
Viidennet OUTLOADit pidetään jälleen pääsiäisenä 2019.

OUTLOAD19-TIIMI
Mikko Kalijärvi, tapahtuman ohjaava opettaja
Kari Kiikkala, oppilaskunnan ohjaava opettaja